Na de RAJ behandeling en werk….

Ik mocht starten met mijn schildklier medicatie en ik kon mijn leven weer opbouwen. Want het ziekenhuis had gezegd, na half jaar ben je er wel weer. Dus dit zou dan oktober 2017 zijn. En ja ik voelde dat er steeds meer energie kwam.

In februari 2018 zou er een laatste scan van plaats vinden.

Wel zat ik erg in over mijn werk in de kinderopvang. Natuurlijk was ik vanaf de diagnose ziek thuis van werk, maar ik moest weer opbouwen tot 18 uren. Ten minsten dat voelde zo….

Werk op een afstand van 1 uur en 15 min rijden heen en dat ook weer terug zag ik niet zo zitten. Ik begon therapeutisch….

Bedrijfsarts (sept 2017) gaf aan, ga jij maar alvast solliciteren in je eigen omgeving. De prognose lijkt goed en werk ligt voor het oprapen. Ik wou in gesprek met werkgever over eventuele reintegratie elders vlak bij huis. Ik werd gestuurd van het kastje naar de muur en kreeg geen reactie op mijn voorstellen.

Inmiddels had ik gesolliciteerd (oktober 2017) in mijn dorp en ik kon een 0 uren contract krijgen. Wederom weinig reactie van mijn huidige werkgever. Uiteindelijk heb ik me in een noodgreep beter gemeld en 6 maanden onbetaald verlof genomen. Zodat ik aan de slag kon bij mijn nieuwe werkgever. Welke compleet op de hoogte was van de situatie. Ik werkte gemiddeld 20 uur per week, naast mijn eigen bedrijf.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s