Werk en solliciteren in de kinderopvang, in behandeling, eigen atelier, onbetaald verlof en ziek zijn…wat een gedoe.

Juni 2017

Ik had onbetaald verlof genomen (Vast contract) op mijn oude werk, terwijl ik ziek was. Dit had achteraf nooit gemogen. De werkgever had mij moeten beschermen. Ik zou tevens ontslag nemen, wanneer ik bij mijn nieuwe werk aan de slag was en de scans goed waren.

Ondertussen was ik lekker aan de slag bij mijn nieuw werk, 0 uren contract voor een jaar. Misschien heb ik wel wat te gek gedaan met 20 uur per week, terwijl ik nog in behandeling was….

Ik dacht oprecht dat de scan goed zou zijn…… Door de negatieve uitslag van de scan en behandeling heb ik me ziek moeten melden bij beide werkgevers. En heb ik dus geen ontslag genomen bij mijn oude werkgever. Dit op advies van advocaat en hulpverlening.

Bij mijn nieuwe werk ben ik nu gelukkig wel weer therapeutisch aan de slag. Dit is elke keer nog best een (positieve) uitdaging.

Ook krijg ik iets energie om heerlijk creatief bezig zijn met mijn atelier. Dit geeft positieve energie.

Beide bedrijfsartsen geven aan dat ik nu 100 ziek ben en waarschijnlijk tot januari 2019. De volgende scan is in oktober, dan zien we de resultaten van de 2e behandeling en of een 3e behandeling nodig is.

Bedrijfsartsen en werkgevers weten van alles af. Ik heb altijd open kaart gespeelt. Wel vind ik het nu erg dubbel allemaal….

Bij mijn oude werkgever ben ik nu dus voor de 2e keer ziek gemeld. Ik krijg weinig contact met ze. Ik voel me in de steek gelaten. En dit heeft me de laatste maanden veel energie gekost….ik laat het nu maar los. Maar dit vind ik erg moeilijk.

Wel super blij met mijn nieuwe werkgever, die is zeer begripvol en ondersteunend.

Dat ik echt ziek ben begin ik nu pas te beseffen…..

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s