Atelier-Bertina en ziek zijn

Vaak krijg ik de vraag hoe doe je dat allemaal: gezin, ziekte en je atelier. Als ik achterom kijk vraag ik me het ook wel eens af. Maar mijn atelier geeft mij zoveel zelfvertrouwen en ontspanning. Als ik creatief bezig ben is mijn ziekte er niet.

Het creatief zijn zit zo in mijn systeem. Creatief zijn is iets wat ik van huis uit heb mee gekregen. Heerlijk met moeders om de keuken tafel en mijn vader was vaak bezig met klussen en verbouwen. Stilzitten dat kennen wij niet.

Daarnaast doe ik het atelier echt niet alleen, ik heb veel hulp en vrijwilligers in mijn omgeving.

Ons gezamenlijk kunst atelier Waag10 in Raalte word mede gerund door gast exposanten. Ze houden de winkel bezetting mooi op pijl en kunnen zelf hun kunsten demonstreren en exposeren.

Mijn atelier run ik met hulp. Zelf schilder ik en geef ik les wanneer mijn energie dit toe laat. De administratie besteed ik uit.

Mijn schoonmoeder doet inpak werkzaamheden, mijn schoonvader maakt prachtige steigerhout en panelen. Wouter is mijn klankbord en computer assistent, mijn schoonzus geeft kinderfeestjes als ik het niet trek en mijn moeder maakt de stoffen artikelen voor in mijn webschop of winkel. Ik heb een top koerier die pakketjes overal ophaalt waar ik maar wil, zodat ik niet hoef te tillen. Ik heb door de jaren heen goeie leveranciers die direct bij mijn klanten leveren. Dus ook dat scheelt mij veel energie.

Wat een service levert iedereen en wat een toppers zijn het. Dank jullie wel.

Toch zou ik veel meer kunnen met het atelier en helaas belemmerd het ziek zijn me hierin. Ik pleeg weinig acquisitie en die geen markten en fairs meer. Ik vind inmiddels een andere weg hierin.

Daarnaast bestellen wederverkopers vaak zelf online de artikelen voor in hun winkel en dus komt dit neer op inpakken en verzenden.

Ik maak zelf vooral nieuwe ontwerpen en het liefst nieuwe schilderijen.
Wanneer mijn concentratie klein is en mijn handen toch jeuken? Regel ik wat hersenloos productie werk. Dit klinkt raar maar het geeft mij ontspanning en zelfvertrouwen. Ik kan deze tijd zelf indelen en soms was het een kwartier op een dag en soms langer.

Www.Atelier-Bertina.nl

Onder andere dank aan: http://www.rondomlichtreclame.nl en http://www.packs.nl

ATELIER-BERTINA

Telefoon nummer: 0647058805

Email: info@atelier-bertina.nl

Website: www.atelier-bertina.nl

Bezoekadres: WAAG10, Waag 10, 8102 CK, Raalte www.waag10.nl

Woensdag t/m Zaterdag (11:00-16:00 uur)

Postadres: Twickel 36, 8103 HH, Raalte

Social media:

Facebook: Atelier-bertina of cursus en workshop schilderen

Instagram: Atelier-Bertina

Youtube kanaal: Atelier-Bertina (stap voor stap schilderen)

Blog Bertina Tilma: leven met schildklierkanker

Pinterest: Atelier-Bertina

Advertenties

1 Comment

  1. Meid wat heb ik een respect voor jou….. Hoe je met als om gaat…En wat fijn dat je z n steun door je familie en vrienden……want me moet het wel veel uit handen geven…dikke tรบt ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s