Tijdens vakantie zelfs wachten op de planning….

Het ziekenhuis doet er al 6 weken over om een planning te maken voor de scan en evt. behandeling. Elke keer als ik bel is er ziekte bij personeel of vakantie of er zijn andere moeilijkheden. Er zijn maar 2 personen op de afdeling die mijn planning kunnen maken, met daarbij de bijbehorende medicatie kunnen bestellen.

Ik had in juli met de arts een datum gepland waarop ongeveer de volgende scan zal plaatsvinden.  Voor de scan moet ik 4 weken stoppen met mijn medicatie.

Ondertussen zijn we op vakantie geweest en ik had toch al moeten stoppen met mijn medicatie……………. Onbewust ben je steeds bezig, met heb ik al bericht uit het ziekenhuis. Dit brengt weer onzekerheden met zich mee….. emotionele onzekerheid. Het is toch handig dat datums op tijd weet want ook privé moet het een ander worden gepland.

Hopelijk vandaag het verlossende telefoontje met een definitie datum en dan morgen stoppen met mijn medicatie. Op naar een periode van onzekerheid. Er staat al een paar maanden voor september, oktober, november en december een grote kruis in mijn agenda.

Ik wil vandaag als doel hebben om de laatste “moet” dingen af te ronden en nog wat leuke kleine activiteiten in te plannen voor de komende maanden. Om zo ook positieve dingen te blijven doen. Natuurlijk ook genieten van mijn schilderen en prachtig gezin.

_1160382.JPG

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s